Om Jörgen

Min historia

Jag har i över 30 år arbetat med utbildning på olika sätt. Jag har undervisat på mellanstadiet, på högstadiet, på gymnasiet och på komvux. Jag har arbetat med fortbildning för lärare och skrivit en metodhandbok för lärare i Svenska som andraspråk. Jag är utbildad lärare och har en dataingenjörsexamen från KTH. 

De senaste 20 åren har jag arbetat som mattelärare på gymnasiet och undervisat på Natur-, Ekonomi- och Humanistprogrammet. Under dessa år har jag ofta stött på elever som inte har klarat matten.

Idén till Klaramatten började växa fram när han privat hjälpte några gymnasieelever med Ma 2. Fokus blev att i första hand bara arbeta med uppgifter på E-nivå. Genomgångar diskussioner och övningar på E-nivå fick dessa ungdomar att känna att de kunde, att de lyckades och att matten gick att klara av.

 

Våra kurser innehåller därför inget annat. Bara E-nivå. Siktar du högre kan du gå igenom kursen i förväg och på så sätt skapa en stabil grund när du läser kursen på din skola. Är du nöjd med att Klaramatten räcker det med att gå igenom denna onlinekurs. Lycka till.

Köp Ma 2b onlinekurs nu!

Vill du köpa kursen till rabatterat pris 375:- (ordinarie pris 495:) skicka då ett mail till klaramattenUF@gmail.com.
Priset gäller endast vårterminen 2021.

Innehåll:

  • Åtta lektioner som täcker allt du behöver kunna på E-nivå.
  • Enkla och korta videogenomgångar.
  • Övningsuppgifter.
  • Övningsquiz.
  • Mattequiz som du måste klara för att gå vidare.
  • Ett större slutprov.